fbpx

Politie zoekt doorrijder na ongeval op Ouverturelaan

De politie is op zoek naar de bestuurder die vrijdag 8 januari op de Ouverturelaan in Krimpen aan den IJssel een joggende vrouw aanreed. De 37-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel liep een hersenschudding en hoofdwond op.

De vrouw stak tussen 15.30 en 15.45 uur de Ouverturelaan over, toen ze werd aangereden door een rode auto. Ze kwam ten val en verwondde haar hoofd. Ook was ze kort buiten bewustzijn. De bestuurder van de rode auto is uitgestapt en heeft het slachtoffer gevraagd hoe het met haar ging, maar is daarna weer weggereden. De vrouw is alleen naar huis gegaan en is vanuit daar naar het ziekenhuis gegaan.

De bestuurder van de auto heeft zich niet meer gemeld.

 

Bent u of kent u de bestuurder? Heeft u iets gezien of gehoord van de aanrijding, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook. Via M. 0800-7000.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten