fbpx

Dhr Martijn Vroom geïnstalleerd als nieuwe burgemeester

Vanavond is Martijn Vroom geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Dit gebeurde onde grote belangstelling tijdens een buitengewone openbare raadsvergadering.

Na het voorlezen van de Koninklijk Besluit en het afleggen van de eed werd Martijn Vroom toegesproken door Commissaris van de Koning, Jaap Smit. Ook sprak de voorzitter van de vertrouwenscommissie, Arnold Poelman.
Loco-burgemeester Marco Oosterwijk na zijn toesprak overhandigde de ambtsketen aan de nieuwe burgemeester. Plaatsvervangende voorzitter van de gemeenteraad, Hans Butter heeft Martijn Vroom geïnstalleerd als nieuw voorzitter.

Vervolgens sprak de nieuwe burgemeester de raad en andere belangstellenden toe en sloot zijn eerste raadsvergadering.

DSC_9393

DSC_9395

DSC_9400

DSC_9419

DSC_9422

DSC_9437

DSC_9438

DSC_9454

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten