fbpx

Brugdeel uit Alphen aan den Rijn passeert Krimpen

Vanavond passeerde het brugdeel wat in Alphen aan den Rijn op huizen gevallen was Krimpen.

Net na de spits, ging de brug open om dit vervoer te laten passeren op weg naar Schiedam voor inspectie

DSC_0101

DSC_0106

DSC_0108

DSC_0110

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten