fbpx

Automobilist negeert verkeersregelaar

Een automobilist heeft dinsdagavond bij winkelcentrum Crimpenhof een stopteken genegeerd van een verkeersregelaar. Die stond daar om het verkeer tegen te houden voor lopers van de avondvierdaagse.

De man zou een paaltje en de stoep hebben geraakt en rakelings langs de verkeersregelaar zijn gereden. Hij kwam later op de avond langs bij het startbureau van het wandelevenement om zijn excuses aan te bieden. Die werden aanvaard. Toch maakt de organisatie melding van het incident bij de politie. De boete voor het negeren van een stopteken is 370 euro.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten