fbpx

Vos gezien bij Krimpens bedrijf

Verschillende medewerkers van het constructiebedrijf Bermhoek hebben afgelopen week verbaasd met de ogen geknipperd toen zij vorige week een vos in de voederbak zagen duiken.

De wilde vos komt nu elke avond langs bij het bedrijf en vult zijn buik met de kattenbrokjes uit de voerbak die buiten bij de entree van het bedrijf staat.

Willem van Zwienen, eigenaar van Bermhoek, legt uit dat de bak met brokjes er staat voor de wilde katten. “Ineens zag ik dinsdagavond een wilde kat, een vos én een egel naast elkaar zitten bij de voederbak. Alle drie zaten te smikkelen van de kattenbrokjes. Best een gek gezicht”

Het is vrij uniek dat zo’n beest zich laat zien vertelt Warner Reinink van Natuurbeheer Zuid Hollands Landschap. Het feit dat de vos zich nu onder de mensen begeeft heeft volgens hem ook te maken met het feit dat vossen gaan zwerven in het najaar. “Als ze op zo’n zwerftocht een fijn plekje tegenkomen waar ze ongestoord kunnen eten, dan blijven ze daar komen”

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten