fbpx

Aanrijding op Ketensedijk

Capelle aan den IJssel – Aan het einde van de ochtend kwam er een ongevalsmelding vanaf de Ketensedijk, binnen bij de hulpdiensten. Politie en ambulance rukten met spoed uit naar de opgegeven locatie.
Op de opgegeven locatie van het ongeval, bleek het te gaan om een fietser die aangereden is, door een automobilist, op een oversteekplaats met verkeerslichten.

Hier bleek ook dat de fietser in kwestie ernstige verwondingen had dat zij naar het IJsseland ziekenhuis vervoerd moest worden.

De politieagenten hebben de fiets van het slachtoffer naar het huisadres gebracht.

Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten