fbpx

Werkzaamheden Algerabrug

In de periode van dinsdag 9 augustus tot donderdag 11 augustus tussen 20:00 u en 06:00 u worden er reparaties aan de voegovergangen van de Algerabrug uitgevoerd.


Deze werkzaamheden moet eens in de zoveel tijd gebeuren. Het verkeer wat nu gebruik maakt van de brug is ruim het dubbele van wat berekend is bij de bouw van de brug. De voegovergangen zijn punten waar al veel onderhoud aan besteed is.

Als gevolg van de werkzaamheden aan de voegovergangen was een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Deze worden ook door een aannemer opgeknapt door de voegen eruit te breken en deze weer opnieuw met asfalt erin te leggen. Ook onderaan de Algerabrug, ter hoogte van de afslag waren er werkzaamheden op dezelfde rijstrook.

Het verkeer wat over de brug ging werd begeleid door verkeersregelaars en leverde kleine vertragingen op.

Het is nog niet duidelijk wanneer de afrondende werkzaamheden zijn

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten