fbpx

Dodenherdenking 2011

Op 04 mei was het om 20:00 uur in heel Nederland twee minuten stil. Ook in Krimpen bij de begraafplaats aan de IJsseldijk.

Tijdens deze twee minuten stilte werden de mensen herdacht die hun leven gaven voor de vrijheid van Nederland, samen met de Nederlanders die zijn overleden in oorlogem, gewapende conflicten en vredesoperaties na de Tweede Wereldoorlog door de jaren heen.

Er werd door Valerie van de Meulen een gedicht voorgedragen. Dat was geschreven door een docent van het Comenius College. Burgemeester Lennie Huizer heeft een speech gehouden over het herdenken in vrijheid. Om precies 20:00 uur was het twee minuten stil. Aansluitend hierop werd de Last Post gespeeld door een trompettist van Concordia.

De Nationale reserve verzorgde het protocollaire deel, de muzikale bijdrage werd geleverd door het orkest Concordia.

DSC_2679[1]

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten