fbpx

Gevaarlijk hangende tak Boveneindselaan

Een tak dreigde uit een boom ter hoogte van de kinderboerderij te vallen

Hiervoor werd ook de hoogwerker uit Capelle opgeroepen voor assistentie van de Krimpense brandweerlieden.

De tak is door de brandweerlieden van de hoogwerker los gezaagd en de Krimpense brandweerlieden hebben de tak op het gras gesleept.

Na ongeveer een half uur was deze klus geklaard.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten