fbpx

Super de Boer Crimpenhof ontruimt na lek in koeling

Het filiaal van Super de Boer in Winkelcentrum Crimpenhof is deze zaterdagmiddag ongeveer anderhalf uur ontruimd geweest op advies van de brandweer. In een van de koelingen was een toevoerleiding van freon gas losgeraakt en kon het gas de winkel in komen.

Verschillende brandweer eenheden, uit Krimpen ad IJ, Capelle ad IJ, Rotterdam, en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Niemand van het winkelpersoneel en de klanten had last van de vrijgekomen stof. De speciale ventilator is ingezet om het gas uit de winkel te krijgen.
Ook de Adviseur gevaarlijke stoffen werd met spoed ter plaatse gevraagd om in de winkel en het winkelcentrum een aantal metingen te verrichten. Na positieve metingen kon de winkel weer worden vrijgegeven.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten