fbpx

Vrouw door brandweer uit huis gehaald voor ziekenhuis opname

Deze woensdagavond werd om 18:50 uur de Capelse brandweer opgepiept voor een HV Hoogte assistentie Ambu aan de Jan van de Cappellestraat.

Op de locatie werd duidelijk dat er een, zoals de titel vermeld, vrouw via het raam op de bovenverdieping door de brandweer naar beneden gehaald. Direct hierna werd de vrouw naar een ziekenhuis in de omgeving van Krimpen aan den IJssel vervoerd.

De straat is tijdens de hulpverlening gedeeltelijk afgesloten geweest.

UPDATE!
De vrouw was aan het bevallen en verloor teveel bloed. Hiervoor moest ze worden opgenomen in het ziekenhuis

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten