fbpx

Ongeval op Burgemeester Aalberslaan/Middenwetering

Iets voor 15:00 uur vond er op de kruising Burgemeester Aalberslaan / Middenwetering een aanrijding plaats tussen een auto en scooter.

De bestuurder van de auto, komend vanaf de middenwetering heeft ,waarschijnlijk, door de laagstaande zon, de bestuurder van de scooter over het hoofd gezien. Aan de schade van de scooter te zien heeft de autobestuurder deze vol aan de voorkant geraakt, waardoor de scooterbestuurder is gevallen.

De scooterbestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten