fbpx

Jongeren veroorzaken overlast op Winkelcentrum De Olm

Een groep jongeren heeft vrijdagavond een boete gekregen omdat ze bij winkelcentrum De Olm in Krimpen aan den IJssel voor overlast zorgden.

De politie schrijft op Instagram dat de jongeren gilden, schreeuwden, winkeliers lastig vielen en de weg versperden voor het winkelend publiek. Agenten in burger hebben de groep staande gehouden. Meestal als jongeren een politiewagen zien, nemen ze de benen en door deze werkwijze werden ze verrast.

Allen hebben een proces-verbaal gekregen voor het veroorzaken van overlast. Daarbij zijn hen de geldende regels verteld en wat zij met hun gedrag veroorzaken.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten