fbpx

Burgemeester Martijn Vroom gaat voor tweede termijn

Burgemeester Martijn Vroom wil graag in aanmerking komen voor een herbenoeming voor een tweede termijn als burgemeester van Krimpen aan den IJssel. Dat heeft hij laten weten aan Jaap Smit, de commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

De gemeenteraad gaat nu van start met de herbenoemingsprocedure, die leidt tot een aanbeveling over de herbenoeming aan de minister van Binnenlandse Zaken.

Burgemeester Martijn Vroom wil er voor alle Krimpenaren zijn

Burgemeester Martijn Vroom: “Ik heb het in Krimpen aan den IJssel naar mijn zin. Mijn eerste termijn is echt omgevlogen. Ook heb ik het gevoel dat ik hier nog helemaal niet klaar ben. Er is nog zoveel te doen. Zo wil ik er zijn voor alle Krimpenaren. Ik ga graag gesprekken met hen aan off- en online. Daarnaast heb ik een goed landelijk netwerk dat ik – waar nodig – voor Krimpen inzet.

Martijn Vroom is in december 2015 benoemd als burgemeester van Krimpen aan den IJssel. Zijn termijn eindigt in december van dit jaar. Eerder was hij onder andere actief als wethouder in Waddinxveen en Noordwijk en als raadslid in Schiedam.

Foto: Gemeente Krimpen aan den IJssel
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten