fbpx

Start verkoop loodsen voormalige scheepswerf Van Duijvendijk

Wethouder Wubbo Tempel en makelaar Jan Verdoold geven het startsignaal voor de start van de verkoop van de loodsen en het vroegere woonhuis door de onthulling van de verkoopborden die op de gevel van de loodsen zijn geplaatst.

De gemeente Krimpen aan den IJssel werkt aan de herontwikkeling van de voormalige scheepswerf Joh. Van Duijvendijk en zn. De scheepswerf is één van de oudste scheepswerven van Nederland en ook de eerste werf met een dwarshelling in Nederland. In 2004 is de werf gesloten.

Om deze bijzondere plek voor Krimpen te behouden en te benutten, werken we aan de herbestemming van de twee Rijksmonumentale loodsen, de bouw van appartementen en de herinrichting van het terrein als openbaar toegankelijk gebied.

Te koop

De westelijk gelegen dijkwoning met aangrenzende loods en de parallel aan de dijk gelegen smederijloods verkopen we via Verdoold makelaars. Hiermee knippen we de verkoop van de woning en loods(en) los van de ontwikkelplannen van de werf. Bij aankoop van de dijkwoning met bijbehorende loods zal de koper het hele pand restaureren. Door restauratie moet de dijkwoning met bijbehorende loods een nieuwe functie krijgen die er voor zorgt dat het onderhoud van het monument kan worden betaald.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van de loodsen en dijkwoning? Neem dan voor meer informatie contact op met Verdoold makelaars via 0180-591515 of kijk op www.funda.nl.

Foto: Gemeente Krimpen aan den IJssel
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten