fbpx

Katholieke kerk Krimpen tot 19 januari 2021 gesloten

De kerk H. Maria Koningin (De Bron) in Krimpen blijft tot 19 januari 2021 gesloten. Alle liturgische vieringen en overige activiteiten worden geschrapt.

Het openhouden van de kerken brengt, ondanks alle veiligheidsmaatregelen, toch risico’s met zich mee van besmetting, zo schrijft de Sint Christoffelparochie waar de twee kerken onder vallen. ‘Het pastorale team en parochiebestuur vinden het niet verantwoord om parochianen, kerkbezoekers en vrijwilligers aan dit gevaar bloot te stellen. Team en bestuur willen met dit besluit voorts tot uitdrukking brengen solidair te zijn met rest van de samenleving die ‘op slot’ zit. Daarom wil zij geen uitzondering (30 personen per viering) vormen.’ 

Wel blijven de kerklocaties – zoals tijdens de eerdere lockdown – bereikbaar voor pastorale zorg. De bereikbaarheid is vermeld op de website van de parochie: www.christoffelparochie.nl.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten