fbpx

Jongen (17) aangehouden met nepwapen in winkelcentrum De Koperwiek

Capelle aan den IJssel – Een 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel is vandaag aangehouden in De Koperwiek. Een getuige had hem in het overdekte winkelcentrum in hartje Capelle zien lopen met een voorwerp dat op een vuurwapen leek en schakelde de politie in.

De politie rukte vervolgens met meerdere agenten uit. Zij benaderden de jongen, die als vuurwapengevaarlijk werd aangemerkt, met getrokken dienstwapens. De verdachte kon zonder problemen worden aangehouden. Het bleek om een nep-wapen te gaan.

De aanhouding is door veel mensen gezien, want de Koperwiek trekt veel bezoekers uit Capelle en omliggende gemeenten. ,,Wij zij blij met het adequate handelen van onze beveiliging en de lokale politie”, laat Lars Vermeulen, marketing manager van de Koperwiek weten.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten