fbpx

Nieuwe vormgeving voor website

Met ingang van zondag 01 november 2020 heeft de website een nieuwe vormgeving.

De nieuwe lay-out is gekozen omdat deze het nieuws per categorie samenvoegt, in de vorig lay-out was dat niet het geval. Nu is er gekozen voor een sidebar, aan de rechterkant van de website tegenover twee sidebars op de vorige lay-out.

Werkzaamheden

Momenteel worden er achter de schermen werkzaamheden aan de website verricht: deze hebben meestal te maken met het afstemmen van de lay-out.

Het kan tot 10 maart 2021 voorkomen dat de website vanwege gepland onderhoud niet bereikbaar is.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten