fbpx

Drukke avondspits vanwege defect voertuig Algerabrug

De avondspits duurde vandaag wat langer vanwege een defect voertuig op de Algerabrug.

De redactie kreeg rond half zeven in de avond de melding van een drukke avondspits rond de Algerabrug tussen Krimpen en Capelle.

De reden hiervan was een defect voertuig op de Algerabrug, waar het verkeer over een rijbaan moest worden geleid.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten