fbpx

Elf coronabesmettingen op scheepswerf IHC

Elf medewerkers van scheepsbouwer Royal IHC zijn besmet geraakt met het coronavirus. In totaal zitten ongeveer veertig mensen in quarantaine, omdat zij of besmet zijn of in de buurt van de besmette werknemers zijn geweest.

Op de scheepswerf werken bij elkaar zo’n zevenhonderd mensen. De productie gaat zoveel mogelijk door, laat woordvoerder Eveline Bos weten. “Bij het bouwen van smalle schepen geldt er éénrichtingsverkeer en al het kantoorpersoneel werkt thuis.”

Volgens haar lijdt het bedrijf nog niet heel erg onder het coronavirus, maar het heeft er wel last van. “Je merkt dat de hele economie een dip heeft, dus men is terughoudend met de investeringen. En als internationaal bedrijf is het moeilijker om met reizend personeel te werken. Iemand uit Engeland moet bijvoorbeeld meteen in quarantaine.”

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten