fbpx

Inbrekers Cafetaria Parkzoom herkenbaar in beeld

De eigenaren van cafetaria Parkzoom hebben wederom bewakingsbeelden online geplaatst van een inbraak in hun pand afgelopen week. De daders komen nu met hun gezichten in beeld.

De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag 3 september op vrijdag 4 september omstreeks 2.35 uur. Door een steen door een ruit van de deur te gooien wisten drie jongens binnen te komen.

Op de nieuwe beelden is te zien hoe de jongens de zaak binnenstormen en de boel doorzoeken. Naast de inhoud van de kassalade hebben ze de fooienpot en boodschappengeldpot meegenomen. Vermoedelijk was er nog een vierde persoon bij de inbraak te betrokken. Die zat buiten in een auto te wachten.

De eigenaren plaatsten afgelopen vrijdag ook al bewakingsbeelden van de daders op Facebook, in de hoop dat ze zich zouden melden. “Om de schade te komen vergoeden.” Ze dreigden toen al meer beelden opbaar te maken als de daders dit weekend niet kwamen opdagen.

Nu dit niet is gebeurd, voeren de eigenaren hun dreigement uit: maandag hebben ze bewakingsbeelden geplaats waarop de daders herkenbaar in beeld komen. “We hopen dat ze zich nu wel melden of dat iemand ze wellicht herkent en aangeeft.”

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten