fbpx

Cafetaria Parkzoom zet beelden inbraak online

Bij cafetaria Parkzoom aan de Parkzoom is in de nacht van donderdag 3 september op vrijdag 4 september ingebroken. De eigenaren hebben de beelden van de beveiligingscamera online gezet.

De inbraak vond omstreeks 02.35 uur plaats. Door een steen door een ruit van de deur te gooien wisten de drie jongens binnen te komen. Op de beelden is te zien hoe de jongens er na de inbraak vandoor gaan. Naast de inhoud van de kassalade hebben zij de fooienpot en boodschappengeldpot meegenomen. Vermoedelijk was er nog een vierde persoon bij de inbraak te betrokken. Die zat buiten in een auto te wachten.

De inbraak valt de eigenaren zwaar, zo schrijven zij op hun Facebookpagina. Zij vragen de daders zich te melden. “Om de schade te komen vergoeden. We hebben ook hun gezichten op camerabeelden staan, maar zullen deze nu nog niet delen. Mochten ze zich dit weekend langskomen, dan blijven die beelden privé.

Mocht het niet zo zijn, zullen we deze beelden online zetten en hopen we dat hun familieleden, kennissen of buren ze herkennen en het aangeven.”

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten