fbpx

Action op Winkelcentrum De Korf geopend

Rond negen uur vanmorgen was de feestelijke opening van de Action op winkelcentrum De Korf.

Ruim voor openingstijd stonden de eerste nieuwsgierigen al te wachten om naar binnen te mogen en de winkel te kunnen bekijken.

De opening werd verricht door een aantal winkelmedewerkers die een confettikanon lieten knallen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten