fbpx

Wisselstrook open en start fase 5 Grote Kruising

De wisselstrook is weer opengesteld voor het verkeer en dinsdag 01 september 2020 start fase 5 van project de Grote Kruising

Wisselstrook

De wisselstrook is weer geopend, maar wel onder begeleiding van verkeersregelaars. De verkeersregelinstallaties op de Grote Kruising en bij de Algerabrug aan de Capelse kant moeten nog beter op elkaar afgestemd worden. Daardoor werken de verkeerslichten bij de wisselstrook nog niet optimaal. De aannemers hebben langer de tijd nodig om dit op orde te brengen. Tot die tijd staan er verkeersregelaars bij de wisselstrook om het verkeer te begeleiden.

Start fase 5 de Grote Kruising

Op dinsdag 1 september 2020 start fase 5 van project de Grote Kruising, deze fase duurt tot eind maart 2021. Door de werkzaamheden worden rijstroken richting de Grote Kruising afgesloten en dat gaat zorgen voor ernstige verkeershinder.

Foto: PersburoKrimpen.nl
Beperkte hoogte van voertuigen – Foto: PersburoKrimpen.nl
Foto: PersburoKrimpen.nl

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten