fbpx

Van Ostadelaan gaat vanwege verkeersveiligheid direct dicht na openen Nieuwe Tiendweg

De Van Ostadelaan gaat vanwege verkeersveiligheid direct dicht na het openen van de Nieuwe Tiendweg. Volgens de planning gaat de Nieuwe Tiendweg open op zaterdag 15 augustus rond 16.00 uur. Maar als de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eerder zijn afgerond, gaat de Nieuwe Tiendweg eerder open en op dat moment sluit de Van Ostadelaan direct.

Dit betekent dat fase 3 van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eerder start dan de eerder geplande 17 augustus.

Van Ostadelaan is in beide richtingen afgesloten tot vrijdag 28 augustus 16.00 uur
In deze fase is een gedeelte van de Van Ostadelaan ter hoogte van de Nieuwe Tiendweg in beide richtingen volledig afgesloten voor al het verkeer. De derde fase van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eindigt op vrijdag 28 augustus 16.00 uur. Tijdens de afsluiting gelden omleidingsroutes voor automobilisten, fietsers en voetgangers. Met borden worden de omleidingsroutes aangegeven.

Vervangen van de bestaande waterverbinding onder de weg

Tijdens de afsluiting van de Van Ostadelaan vervangt de aannemer de bestaande duiker. Dat is de waterverbinding onder de weg.

De wisselstrook blijft dicht tot en met 28 augustus

Ook in deze fase blijft de wisselstrook afgesloten om deze te kunnen aansluiten op de nieuwgebouwde fly-over en op de Nieuwe Tiendweg. De wisselstrook is dicht tot en met 28 augustus.

Kijk voor meer informatie over fase 3 van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg op www.degrotekruising.nl.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten