fbpx

Supermarkten mogen mondkapjesplicht invoeren

De burgemeester van Krimpen aan den IJssel, Martijn Vroom, zegt dat supermarkten in zijn gemeente vrij zijn om een mondkapjesplicht in te voeren. Dat schrijft hij in een brief waarin hij ondernemers vraagt om de coronamaatregelen goed op te volgen.

Ook de Krimpense horeca kreeg een brief van de burgemeester. Hij roept ook deze ondernemers op om verantwoordelijkheid te nemen en wijst ze op de maatregelen waar ze zich aan moeten houden.

De burgemeester klom in de pen omdat hij ziet dat steeds meer klanten in supermarkten en restaurants zich niet aan de coronamaatregelen houden. Als het fout blijft gaan, kunnen er waarschuwingen of boetes volgen.

Aanvulling
Wij, als redactie van Persburokrimpen.nl, zijn benieuwd hoe u, als bezoeker over de mogelijke mondkapjesplicht in de Krimpense supermarkten denkt. We hebben hiervoor een kleine enquête gemaakt…

Vul enquête in… 

2 thoughts on “Supermarkten mogen mondkapjesplicht invoeren

  1. Ik vind het niet zo raar als je ziet dat veel mensen zich niet aan de maatregelen houden. Ik ben er wel voor als dit verplicht wordt

  2. Maar dan ook overal niet de ene winkel wel en de andere niet dat wordt verwarrend.

Comments are closed.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten