fbpx

Reiniging rijbanen Algerabrug vrijdagavond 24 juli

Op vrijdagavond 24 juli worden tussen 22.00 en ongeveer 01.00 uur de rijbanen van de Algerabrug gereinigd.

Tijdens de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van 2 verkeersregelaars en een rijdende afzetting.

Wij begrijpen dat het heel vervelend is dat dit nu plaatsvindt. Dit is echter juist nu noodzakelijk om veilig over de brug te kunnen blijven rijden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten