Press "Enter" to skip to content

Wethouder Kirsten Jaarsma neemt ontslag

Wethouder Kirsten Jaarsma van Stem van Krimpen heeft donderdag 4 juni haar ontslagbrief aan de burgemeester overhandigd. De achterliggende periode heeft veel van de wethouder gevergd.

Zij geeft aan dat ze op het punt is gekomen dat ze haar gezondheid prioriteit moet geven. Kirsten Jaarsma is onder andere portefeuillehouder van jeugd, cultuur, afvalinzameling, volksgezondheid en wonen.

In haar ontslagbrief geeft wethouder Jaarsma aan dat zij zich de afgelopen twee jaar met passie heeft ingezet voor de gemeente Krimpen aan den IJssel. Ook bedankt zij in haar brief het college en de ambtenaren voor hun inzet, enthousiasme, steun en prettige samenwerking en wenst zij de gemeenteraad succes en wijsheid toe met de uitdagingen die in het verschiet liggen. Daarnaast dankt zij haar fractie voor de steun en teamspirit.

One Comment

  1. Clementia Clementia 4 juni 2020

    Verdiende loon na alle puinhoop die ze er met Stem van Krimpen en Leefbaar Krimpen van gemaakt heeft!!

Comments are closed.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten