fbpx

Werkzaamheden C.G. Roosweg

In verband met werkzaamheden is op zaterdag 20 juni de busbaan op de C.G. Roosweg van 07.00 uur tot 14.00 uur afgesloten. 

Ook wordt één rijbaan richting de Algerabrug afgesloten. 

Enige verkeershinder is hierdoor mogelijk. 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten