fbpx

Reinigingswerkzaamheden Algerabrug

In de periode van vrijdag 19 juni 22.00 uur tot zaterdag 20 juni 02.00 uur vinden er reinigingswerkzaamheden plaats op de rijbanen van de Algerabrug.

Door de werkzaamheden kan er verkeershinder ontstaan. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten