fbpx

Winkel in Krimpen gesloten vanwege niet naleven coronamaatregelen

Twee bedrijven in onze regio blijven de komende tijd dicht, omdat ze zich niet aan de coronamaatregelen hebben gehouden. Dat meldt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Één ervan is een shoarmazaak in Krimpen aan den IJssel.

De eigenaar van de shoarmazaak in Krimpen aan den IJssel had meerdere keren te veel mensen binnen die eten kwamen halen of ter plekke shoarma zaten te eten.

De twee zaken blijven dicht zolang de noodverordening geldt die is ingesteld vanwege de coronacrisis.

Het andere bedrijf betrof een pand in Rotterdam, hier zaten afgelopen weekeinde tientallen mensen illegaal te gokken. De politie hield 27 mensen aan en nam onder meer tienduizend euro cash, twee gokautomaten en auto’s in beslag. 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten