fbpx

Locaties die in Krimpen verboden zijn om te betreden

Sinds 31 maart 2020 geldt het aanwijzingsbesluit gebieden en locaties in de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Dit geldt ook voor Krimpen aan den IJssel. In het aanwijzingsbesluit zijn gebieden en locaties opgenomen die verboden zijn om te betreden en locaties die verboden zijn om te betreden tussen zonsondergang en zonsopgang.

Het aanwijzingsbesluit hoort bij de noodverordening COVID-19 van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Zolang de noodverordening van kracht is, gelden deze verboden.

BOJ’s zijn verboden te betreden

In Krimpen aan den IJssel zijn de BOJ’s (buitenvoorziening oudere jeugd) locaties verboden om te betreden. Het gaat om de BOJ’s op de locaties C.G. Roosweg, Trimbaan/Olympiade, Middenwetering/Parkzoom, Rembrandtplein, Vijverlaan en Moderato.

Deze locaties zijn verboden te betreden omdat het op deze locaties niet mogelijk is om de afstand van 1,5 meter te houden. Om geen besmettingen te veroorzaken op deze locaties is deze maatregel genomen.

Locaties die tussen zonsondergang en zonsopgang verboden te betreden zijn:

  • Moderatopark
  • Middenweteringpark
  • Alle sport- en speelvelden
  • Informele jongerenontmoetingsplaatsen (rondom winkelcentrum de Crimpenhof, rondom De Korf, Tuyterplein, Zwaneneiland inclusief Van Bronckhorst sportveld, voetbalvereniging DCV, parkeerplaatsen bij volkstuinencomplex, parkeerplaatsen IJsseldijk en N210)

We vinden het belangrijk dat Krimpenaren een frisse neus kunnen halen, kunnen bewegen, recreëren en spelen, mits ze zich aan de regels en richtlijnen houden. Daarom willen we voorzieningen, zoals speeltuinen en parken, zo veel mogelijk toegankelijk houden.

Het verbod geldt dan ook alleen tussen zonsondergang en zonsopgang.

Beeld: Gemeente Krimpen aan den IJssel
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten