Press "Enter" to skip to content

Vier inbraken op rij in een nacht

Inbrekers waren goed op dreef in de nacht van woensdag op donderdag op de Tosca. Maar liefst vier woningen in een straat moesten het ontgelden.

Donderdagochtend kwamen er meerdere inbraakmeldingen binnen bij de politie. Op vier adressen is er in die nacht op verschillende tijdstippen ingebroken. Overal zijn er elektronica meegenomen en lijkt het erop dat de inbrekers via de achterdeuren en tuinen zijn binnenkomen.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden. Ook camerabeelden zijn heel erg welkom. Mogelijk zijn er meerdere mensen slachtoffer geworden van inbraken in die bewuste nacht, meld het dan bij de politie.

Sluit uw woning goed af en laat sleutels niet in het slot zitten.

Informatie

Heeft u iets verdachts gezien in de nacht van 25 op 26 maart, of wellicht in de dag of nacht daarvoor, meld het dan via 0900-8844.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten