fbpx

Update: Tieners mishandelen oudere man bij de Crimpenhof

Vanmiddag is er op het Raadhuisplein ter hoogte van de Dirk supermarkt een oudere man mishandeld door twee jongens.

De jongens fietsen over het voetpad. Toen de man daar iets van zei, begonnen de twee het slachtoffer direct te schoppen en te slaan. Een tweede (eveneens oudere) man zou eveneens klappen hebben gekregen. De politie was snel ter plaatse en kon de verdachten inrekenen. Zij zijn na hun aanhouding meegenomen naar het politiebureau.

Na onderzoek is gebleken dat er nóg een oudere man door deze twee jongens tegen de vlakte werd geslagen. Wij zijn dringend op zoek naar dit tweede slachtoffer. Bent u dat, of kent u deze persoon? Meld u zich svp bij de politie. Dat kan via 0900-8844.

Update 23:15:
Inmiddels heeft het slachtoffer zich bij ons gemeld naar aanleiding van het onderstaande bericht.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten