fbpx

Applaus voor de Zorg

Vanavond is er vanaf 20.00 uur minutenlang geapplaudisseerd voor de mensen in de zorg en andere vitale beroepen, die er samen voor zorgen dat onze maatschappij in deze coronatijd nog kan blijven draaien.

Vier mensen, uit Brabant en ook de Krimpenerwaard, hebben daartoe het initiatief genomen en zijn een massale landelijke Face book-campagne gestart, die enorm wordt gedeeld.

Heeft u ook uit solidariteit voor uw huis op straat of in uw tuin, op uw balkon, of misschien gewoon in uw huiskamer geapplaudisseerd en heeft u daar dan een foto of filmpje van en stuur die naar Persburo Krimpen.

Wij gaan daar een keuze uit maken en zetten er zoveel mogelijk online. Het filmpje of de foto kunt u sturen naar redactie@persburokrimpen.nl.

 

Een tweetal audio opnames die door ons werden gemaakt:
[player id=8353]

[player id=8354]

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten