fbpx

Lange brugopening vanwege gesloten IJsselkering

Aan het begin van de avond, net na de avondspits, is de Algerabrug langer open geweest vanwege de gesloten IJsselkering.

De lange opening van de Algerabrug viel samen met de gesloten IJsselkering. Aan de landzijde was de schuif gesloten.

Door het verschil in de waterhoogte moest er ook tegelijk geschut worden, om die reden duurde de brugopening ongeveer een kwartier.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten