fbpx

Hollandsche IJsselkering gesloten vanwege hoogwater (foto’s)

Rijkswaterstaat sluit de schuiven in de Hollandsche IJsselkering bij een waterstandsvoorspelling van 2,25 m boven NAP.

Een overzicht van het hoge water bij de Algerabrug en de haven.

Heeft u ook mooie foto’s van de gesloten Hollandsche IJsselkering? Stuur ze naar redactie@persburokrimpen.nl en we plaatsen ze op deze pagina…

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten