fbpx

Getuigen gezocht van zedenmisdrijf Capelle

Capelle aan den IJssel – Op vrijdag 14 februari, tussen 20:00 uur en 20:15 uur, vond op de PC Boutensingel een zedenmisdrijf plaats. Het slachtoffer werd van haar fiets getrokken en misbruikt.

De politie is direct een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die de verdachte mogelijk in die omgeving hebben zien rondhangen of iets anders is opgevallen dat kan helpen bij het onderzoek.

De politie is op zoek naar een verdachte met het volgende signalement: een getinte man, tussen de 30 en 35 jaar oud, slank postuur, ongeveer 1.70m lang, smal gezicht met een soort sikje aan zijn kin. Hij was gekleed in een zwarte winterjas, zwarte broek, lichte/witte schoenen.
Opvallend detail was dat hij rook naar zware parfum. Hij is weggerend in de richting van de Slotlaan.

Ondanks de zoekactie die direct opgestart is, is de verdachte nog niet gevonden. We zijn daarom op zoek naar getuigen die daar in de omgeving iemand hebben gezien die voldoet aan dit signalement of misschien camerabeelden hebben die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak. Dat kan via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000. 

Het slachtoffer is opgevangen en is slachtofferhulp aangeboden. 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten