fbpx

Kerstboomverbranding 2020

Deze woensdag avond vond de jaarlijkse kerstboomverbranding plaats op het Zwaneneiland, aan de kant van de Zwanenkade.

Het inleveren van kerstbomen kon deze woensdagmiddag op de locatie waar de kerstboomverbranding plaatsvond of op het parkeerterrein bij de Tuyter. Dit jaar kreeg je voor elke ingeleverde kerstboom €0,50.

Om 19:30 uur werd de stapel kerstbomen in brand gestoken. Dit onder toeziend oog van een groot publiek en met toezicht van de brandweer.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten