fbpx

Project ‘de Grote Kruising’ gaat officieel van start op 12 december

Op 12 december is van 15.00 tot 15.30 uur de officiële start van het project ‘de Grote Kruising’ en daarmee de herinrichting van de Algeracorridor. De officiële start vindt plaats ter hoogte van de Wethouder Hoogendijktunnel, parallel aan de wisselstrook.

Onthullen bouwbord en slaan eerste paal
Anthon Timm, projectwethouder voor ‘de Grote Kruising’ onthult samen met een vertegenwoordiging van de aannemers in het bouwteam en de subsidieverstrekkers het bouwbord. Vervolgens wordt de eerste funderingspaal van de fly-over aangebracht ter hoogte van de Wethouder Hoogendijktunnel.

Door fly-over komt er meer ruimte voor busstations
Om ruimte te bieden aan nieuwe bushaltes langs de C.G. Roosweg (N210) wordt de bestaande wisselstrook verlegd, meer richting het raadhuis. De nieuwe fly-over zorgt ervoor dat het toekomstige verkeer de bestaande wethouder Hoogendijktunnel bovenlangs kan kruisen. Meer informatie over het project vindt u op www.degrotekruising.nl.

Wilt u aanwezig zijn bij de officiële start? Meldt u zich dan aan
Om te weten hoeveel mensen aanwezig zijn op de bouwlocatie, is het belangrijk dat u zich aanmeldt. U kunt zich tot 10 december aanmelden via www.krimpenaandenijssel.nl/12december.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten