fbpx

Politiehelikopter spoort vuurwerkvandalen op

Zaterdagavond kreeg de politie een melding dat op een bewaakt terrein aan de IJsseldijk diverse personen zouden lopen. Nadat de politie met twee eenheden en een diensthondengeleider ter plaatse gingen, meldde zich ook de politiehelikopter in.

Een harde klap werd gehoord, waarna politieagenten op de fiets als eerste ter plaatse gingen. Die troffen, met hulp van de ogen in de lucht, een groepje wegfietsende minderjarige jongens aan. Naast dat zij op een afgesloten verboden terrein hadden gelopen, had één van hen ook vuurwerk in de brievenbus van een dijkwoning gestopt en tot ontploffing gebracht. De heli moest bij wijze van spreken uitwijken na de klap, want de brievenbus kon nergens meer worden teruggevonden.

Triest, zinloos en kansloos gedrag wat ons betreft. De minderjarige dader zal de schade aan de eigenaar van de woning moeten gaan terugbetalen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten