fbpx

Burgemeester W. van Waningpenning voor de heer R. Klomp

Op zaterdag 14 december heeft loco-burgemeester Anthon Timm een Burgemeester W. van Waningpenning uitgereikt aan de heer R. Klomp.

De gemeentelijke onderscheiding is uitgereikt tijdens de afscheidsreceptie van de heer Klomp in het Gezondheidscentrum Krimpen.

De heer R. Klomp

De heer Klomp neemt na ruim 36 jaar afscheid als huisarts bij de huisartsenpraktijk Zuid. Als pas afgestudeerde huisarts startte hij zijn carrière in 1983, als opvolger van dr. Marcelis. Samen met dokter Van Brussel, later met collega’s de heer Van den Homberg, mevrouw Te Loo en mevrouw Rosbergen-Zandee heeft hij zijn werk vol energie uitgevoerd in het gezondheidscentrum aan de Meerkoetstraat en later aan de Groenendaal.

Daarnaast is de heer Klomp meer dan 20 jaar actief geweest in het bestuur van Stichting Gezondheidscentrum Krimpen. Vanuit zijn functie als secretaris van de stichting is hij zeer nauw betrokken geweest bij de bouw van het huidige gezondheidscentrum.

Burgemeester W. van Waningpenning

De Burgemeester Van Waningpenning kan worden toegekend als blijk van waardering en erkentelijkheid aan zowel ingezetenen als niet-ingezetenen van de gemeente, die zich jegens de gemeenschap van Krimpen aan den IJssel, of één of meer onderdelen daarvan, verdienstelijk hebben gemaakt.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten