fbpx

Afsluiting Wethouder Hoogendijktunnel

De Wethouder Hoogendijktunnel is van 16 tot en met 24 december afgesloten. De tunnel gaat dicht omdat er heiwerkzaamheden plaatsvinden voor het project de Grote Kruising.

Door deze werkzaamheden maken we de fundering voor de fly-over die naast de wisselstrook komt. Vanwege de veiligheid van voetgangers en fietsers is besloten om de tunnel af te sluiten.

Omleidingsroute voor voetgangers en fietsers
Er is een omleidingsroute ingesteld voor voetgangers en fietsers. De route loopt via de Boerhaavelaan, het Raadhuisplein, de Weteringsingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg. Met borden geven we de omleidingsroute aan.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten