fbpx

Jumbo De Korf gesloten vanwege verbouwing

Sinds woensdag 6 november 2019 om 12:00 uur is de Jumbo op Winkelcentrum De Korf gesloten wegens een grootscheepse verbouwing. Vanaf 27 november kunnen klanten weer terecht in de vernieuwde winkel.

De jumbo winkel aan de Korf 8b krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden. De indeling van de winkel wordt overzichtelijker en ruimer. Ook heeft de winkel een Pick-up point.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening op 27 november om 9:00 uur. De eerste 150 klanten krijgen een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 30 november).

Ondernemer Arnold de Jongste vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Door het toevoegen van een kletskassa, zelfscanners en een klantentoilet bieden we klanten nog meer service. Ook vergroten we het assortiment door onder andere vers gegrilde kip te verkopen. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.400 vierkante meter vloeroppervlakte”

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen.

De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa’s kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een cassière.

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten halen die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze op bij deze speciale balie.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Olm 8.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten