fbpx

Afsluiting fietspad C.G. Roosweg tussen de Weteringsingel en de Wethouder Hoogendijktunnel

Van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 8 november is het fietspad langs de C.G. Roosweg (tussen de Weteringsingel en de Wethouder Hoogendijktunnel) afgesloten.

De afsluiting van het fietspad is noodzakelijk vanwege kabelwerkzaamheden voor het project ‘de Grote Kruising’.

Voor de fietsers geldt een omleidingsroute. Deze route loopt via: Raadhuisplein, Weteringsingel, Rotterdamseweg-oostzijde, Noorderstraat, Rotterdamseweg-westzijde, Koningin Wilhelminaplein, Wethouder Hoogendijktunnel. De omleidingsroute wordt met bebording aangegeven.

Het fietsverkeer dat vanaf de Rotterdamseweg uit de Wethouder Hoogendijktunnel komt, kan dan alleen rechtsaf richting de Nieuwe Tiendweg. Via de Albert Schweitzerlaan kunnen fietsers naar het centrum rijden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten