fbpx

Mogelijk zelfde daders achter twee inbraakpogingen

Tot tweemaal toe geen succes voor deze inbrekers. Op maandag 21 en woensdag 23 januari 2019 probeerden vermoedelijk dezelfde mannen binnen te komen bij twee woningen in Krimpen aan den IJssel.

Maandagavond 21 januari verschijnt het drietal voor het eerst bij een huis in de Jan Steenstraat. Twee dagen later proberen ze het bij een woning aan de Lansing. Beide pogingen werden gepleegd tussen 19.50 uur en 22.05 uur en de daders maakten gebruik van breekijzers.

Het geluk van de bewoners: hun ramen en deuren waren beveiligd met sloten met een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wie herkent de inbrekers?
Ondanks dat de daders hun gezichten hebben bedekt, hoopt de politie dat iemand weet wie zij zijn.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten