fbpx

Hovenier zwaar gewond geraakt tijdens snoeiwerkzaamheden

Dinsdagmorgen 6 augustus rond 09.45 uur is een hovenier zwaargewond geraakt aan zijn arm. Dit gebeurde tijdens snoeiwerkzaamheden langs de Nieuwe Tiendweg.

De man raakte door een motorkettingzaag zwaargewond aan zijn arm.

Een opgeroepen traumahelikopter werd boven het incident afgemeld.

Een ambulance bracht de man met spoed naar het ziekenhuis.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten