fbpx

Botulisme in watergang bij het politiebureau (video)

In de watergang achter het raadhuis, langs Waardzicht, richting de Nieuwe Tiendweg (achter het politiebureau) is sprake van botulisme. Botulisme is zeer besmettelijk voor dieren.

Vooral watervogels en vissen worden hierdoor getroffen. De aangetroffen dode dieren worden dan ook zo snel mogelijk verwijderd.

Meld dode dieren…
Heeft u een dood dier in of langs het water gezien? Meld dit dan via onze website door Melding Openbare Ruimte (https://www.mijn-melding.nl/krimpenaandenijssel/viewer.php) of via de app ‘Mijn Gemeente’.

Besmetting
Voorkom dat u of uw huisdier besmet raakt. Raak daarom de zieke of dode dieren niet aan en vermijd contact met het water. Dit geldt ook voor uw huisdieren.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten