fbpx

Koninklijke Onderscheiding voor de heer H.J.A. Ruissen

Op donderdag 27 juni 2019 heeft burgemeester Martijn Vroom een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer H.J.A. Ruissen. Zijne Majesteit de Koning heeft de heer Ruissen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De uitreiking vond plaats tijdens de gemeenteraadsvergadering.

De heer Ruissen (47) krijgt de Koninklijke Onderscheiding omdat hij sinds 2006 raadslid is voor de SGP in Krimpen aan den IJssel.

Foto: Gemeente Krimpen aan den IJssel
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten