fbpx

Bassen te horen in Krimpen door optreden in De Kuip

In Krimpen aan den IJssel zijn vanavond enige tijd bassen en muziek te horen geweest. De muziek en harde bass komt van de voetbalstadion De Kuip in Rotterdam.

In De Kuip treedt momenteel de Duitse metalband Rammstein op. Het optreden van de metalband begon rond 20:30 uur; meldt de organisatie. Het optreden duurde tot ongeveer 22:45 uur.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten